Overslaan en naar de inhoud gaan

Scholen

Boulderen is een fantastische manier om kinderen in beweging te krijgen. Maar door het creatieve karakter van de sport wordt ook het probleemoplossend vermogen getriggerd. Iedere boulder is immers een puzzel van bewegingen. Hierdoor worden kinderen gemotiveerd om samen te werken en samen dé oplossing te vinden om boven te komen.

Lessen

De lessen bij Boulderhal de Campus zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De uitleg en de opbouw van de lessen worden uiteraard afgestemd op de leeftijd, wensen en samenstelling van de groep. We starten elke les of lessenreeks met uitleg over veiligheid. Alle lessen duren één uur en in dat uur kunnen de kinderen klimmen onder begeleiding van een of meerdere instructeurs.

Wij zien het als onze missie om veel kinderen kennis te laten maken met de klimsport. Fysiek en mentaal is het een sport die geschikt is voor iedereen: om beperkingen kun je in de wand immers heen werken. Daarnaast is het een stoere sport die goed is voor het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. 

Daarom hebben wij een speciaal aanbod voor jeugdgoepen zoals scholen, kinderopvangcentra en scoutinggroepen.

De boulderlessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De uitleg en de opbouw van de lessen worden uiteraard afgestemd op de leeftijd, wensen en samenstelling van de groep. 

 

Prijzen:

 Prijs per leerling

  • 10 leerlingen                          € 12,50
  • 11 tot 25 leerlingen                € 11,50
  • 26 tot 50 leerlingen                € 11,-
  • 51 leerlingen of meer             € 10,-

Prijzen zijn inclusief huur klimschoenen 

De bovenstaande prijzen zijn de prijzen per leerling met een minimum prijs van €125,-

Heb je een interesse om een les in te plannen! Neem dan gerust contact met ons op!

.

Reserveren/brochure aanvragen