Boulderen voor kinderen

Eerste keer boulderen met kinderen

Sportief eropuit in Den Haag? Boulderen is een avontuurlijke en speelse sport, waardoor het zeer geschikt is voor kinderen. Of je het nu gaat om een kinderfeestje, een middag boulderen  met je ouders, of wil je beginnen met klimmen? het kan allemaal!

Vanaf 7 jaar mag je onder begeleiding bij ons Boulderen. Voor kinderen onder de 7 jaar hebben we een leuke speelhoek. Voor het eerst boulderen? Start dan met een introductieles. Tijdens een half uur durende les leer je alles over de basistechniek van het boulderen en mag je nadien onder begeleiding van je ouders verder boulderen.

Inschrijven

De Campus Jeugd Club

Kinderen tussen de 7 en 18 jaar met een lidmaatschap van Boulderhal de Campus zijn automatisch lid van de Campus Jeugd Club. Leden van de Campus Jeugd Club kunnen meedoen aan wekelijkse trainingen voor kinderen. Deze trainingen worden o.a. verzorgd door meervoudig Nederlands kampioen Nikki van Bergen.

Tijden Campus Jeugd Club trainingen:

  • Alle leeftijden: Zondagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur
  • Alle leeftijden: Woensdag van van 18.00 uur tot 19.30 uur

Kosten lidmaatschap:
Een jeugd lidmaatschap bij Boulderhal de Campus kost 38 euro per maand (maandabonnement). Hiervoor krijg je twee keer in de week training. Daarnaast ben je met dit lidmaatschap altijd welkom om onbeperkt te boulderen (vanaf 13 jaar zelfstandig, van 7 t/m 12 jaar is begeleiding vereist van een volwassene).

Meld je aan voor een proefles via: jeugd@boulderhaldecampus.nl

Kinderfeestje

Boulderen tijdens je verjaardag? Boulderhal de Campus in Den Haag organiseert kinderfeestjes. Onder begeleiding van een instructeur maak je kennis met het boulderen door middel van actieve spelletjes in en rondom de boulder wanden. Na afloop is er taart of chips als traktatie en staat de limonade klaar.

Boulderhal de Campus organiseert kinderfeestjes vanaf 7 jaar. Voor het jongere broertje of zusje is een leuke speelhoek aanwezig. Voor het kinderfeestje zijn soepele kleding en schonen zaalsportschoenen benodigd. 

  • De kosten bedragen 13 euro per kind. Hiervoor mag er één uur lang geboulderd worden onder begeleiding van een instructeur (één uur is meestal het maximum wat kinderen volhouden). Chips en limonade is bij de prijs inbegrepen.
  • Het minimum aantal deelnemers aan een kinderfeestje is 6.
  • Kinderfeestjes worden alleen aangeboden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.
  • Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken en we verzoeken dringend de afgesproken tijden voor aankomst en vertrek te handhaven.

Reserveren

Kinderen in Boulderhal de Campus

  • 0 t/m 6 jaar: Boulderen is niet toegestaan. Wel is er een leuke speelhoek waar de allerkleinste zich kunnen vermaken.
  • 7 t/m 12 jaar: Vrij boulderen onder direct toezicht van een instructeur of volwassene. Groepen groter dan 5 kinderen moeten onder begeleiding van een instructeur klimmen.
  • 13 jaar en ouder: Zelfstandig boulderen is toegestaan.