Overslaan en naar de inhoud gaan
Kids banner

Boulderen voor kinderen

Boulderhal de Campus is een kindvriendelijke plek, wel is het goed om te realiseren is dat het overgrote deel van onze klanten bestaat uit volwassenen die hun sport komen beoefenen in de boulderhal. Om deze twee doelgroepen op een veilige manier te laten klimmen is het belangrijk dat ouders/begeleiders hun kinderen actief begeleiden. Wil je graag zelf een ontspannen middag met een goed boek en een cappucino terwijl je kinderen lekker spelen, dan is de Campus hiervoor niet de juiste plek.

Eerste keer boulderen met kinderen

Sportief eropuit in Den Haag? Boulderen is een avontuurlijke en speelse sport, waardoor het zeer geschikt is voor kinderen. Of je het nu gaat om een kinderfeestje, een middag boulderen  met je ouders, of wil je beginnen met klimmen? het kan allemaal!

Vanaf 7 jaar mag je onder begeleiding bij ons boulderen. Voor kinderen onder de 7 jaar hebben we een leuke speelhoek. Voor het eerst boulderen? S voor de jeugd vinden op meerdere momenten plaats.

Inschrijven

De Campus Jeugd Club

Kinderen tussen de 7 en 18 jaar met een lidmaatschap van Boulderhal de Campus zijn automatisch lid van de Campus Jeugd Club. Leden van de Campus Jeugd Club kunnen meedoen aan wekelijkse trainingen voor kinderen. Deze trainingen worden o.a. verzorgd door meervoudig Nederlands kampioen Nikki van Bergen.

Tijden Campus Jeugd Club trainingen:

  • 7 t/m 12: zaterdag van 09:00 tot 10:30
  • 7 t/m 12: zondag van 10:00 tot 11:30
  • 13 t/m 18: zondag van 11:30 tot 13:00
  • 7 t/m 12: woensdag van 16:30 tot 18:00
  • 7 t/m 12: vrijdag van 16:00 tot 17:30

Kosten lidmaatschap:
Een jeugd lidmaatschap bij Boulderhal de Campus kost 42 euro per maand (maandabonnement). Hiervoor krijg je één keer in de week training. Daarnaast ben je met dit lidmaatschap altijd welkom om onbeperkt te boulderen (vanaf 14 jaar zelfstandig, van 7 t/m 13 jaar is begeleiding vereist van een volwassene).
Ook is er de mogelijkheid om een lidmaatschap te nemen waarmee je mag meedoen aan alle trainingen voor jouw leeftijdscategorie, én onbeperkt vrij klimmen. Dit lidmaatschap kost 45 euro per maand.

Meld je aan voor een proefles via: jeugd@boulderhaldecampus.nl

Kinderfeestje?

Kijk op onze Kinderfeest page.

Kinderen in Boulderhal de Campus

  • 0 t/m 6 jaar: Boulderen is niet toegestaan. Wel is er een leuke speelhoek waar de allerkleinste zich kunnen vermaken.
  • 7 t/m 13 jaar: Vrij boulderen onder direct toezicht van een instructeur of volwassene. Groepen groter dan 5 kinderen moeten onder begeleiding van een instructeur klimmen.
  • 14 jaar en ouder: Zelfstandig boulderen is alleen toegestaan met ruime ervaring met boulderen.