Overslaan en naar de inhoud gaan
Kids banner

Boulderen voor kinderen

Boulderhal de Campus is een kindvriendelijke plek die tof is voor iedereen! De meeste bezoekers zijn echter volwassenen die hun sport vol overgave komen beoefenen. Om jong en oud op een veilige manier samen te laten klimmen in de hal, is het belangrijk dat ouders/begeleiders hun kind(eren) actief begeleiden. Wil je als ouder/begeleider zelf een ontspannen middag met een goed boek en een cappuccino, terwijl je jonge kinderen lekker zelfstandig spelen, dan is Boulderhal de Campus hiervoor niet de aangewezen plek. 

Eerste keer boulderen met kinderen

Sportief eropuit in Den Haag? Boulderen is een avontuurlijke en speelse sport, waardoor het zeer geschikt is voor kinderen. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een middag boulderen met familie of serieus starten in de sport: het kan allemaal!

Vanaf 7 jaar mogen kinderen onder begeleiding bij ons komen boulderen. Voor kinderen van jonger dan 7 jaar hebben we een leuke speelhoek. De introductielessen voor de jeugd vinden plaats op verschillende dagen en momenten.

Inschrijven

De Campus Jeugd Club

Vindt jouw kind klimmen helemaal te gek en wil jouw kind onze jeugdtraining uitproberen? Dat kan! We hebben jeugdtraining voor verschillende leeftijden en op de verschillende tijden:

7 t/m 12 jaar:             elke woensdag van 16:30 tot 18:00 uur

13 /t/m 18 jaar:          elke woensdag van 18:30 tot 20:00 uur

7 t/m 12 jaar:             elke vrijdag van 16:00 tot 17:30 uur

7 t/m 12 jaar:             elke zaterdag van 09:00 tot 10:30 uur

7 t/m 12 jaar:             elke zondag van 10:00 tot 11:30 uur

13 t/m 18 jaar:           elke zondag van 11:45 tot 13:15 uur

We bieden proeflessen aan voor kinderen die willen deelnemen aan de jeugd training. Dit is een geweldige kans om kennis te maken met de sport voordat je je definitief inschrijft voor onze training. Wil je een proefles in plannen stuur een mail naar jeugd@boulderhaldecampus.nl
Let op, momenteel is er een wachtlijst voor de meeste groepen, houd daar rekening mee bij de aanmelding. Ook in onze zusterhal, boulderhal Walhalla, zetten we jeugdtraining op, daar is voldoende ruimte. 

Meedoen aan de proefles kost € 9,50 per kind en is inclusief schoenen. 

Kosten lidmaatschap

Een jeugdlidmaatschap (inclusief één jeugdtraining per week) kost € 48,- per maand. Daarnaast mag jouw kind met dit lidmaatschap onbeperkt komen boulderen (vanaf 14 jaar mag dit zelfstandig, voor kinderen van 7 t/m 13 jaar moet dit onder begeleiding van een volwassene).

Ook bieden wij lidmaatschappen aan waarmee je kind meerdere traningen per week mag meedoen aan de trainingen voor de eigen leeftijdscategorie én onbeperkt vrij mag klimmen. Dit lidmaatschap kost € 54,- euro per maand.

Meld je kind aan door een mailtje te sturen naar jeugd@boulderhaldecampus.nl.

Kinderen in Boulderhal de Campus

0 t/m 6 jaar: Boulderen in de hal is niet toegestaan. Deze kinderen kunnen zich echter wel vermaken in onze leuke speelhoek.

7 t/m 14 jaar: Deze kinderen mogen vrij boulderen onder direct toezicht van een instructeur of ouder/begeleider. Groepen van meer dan vijf kinderen mogen alleen klimmen onder begeleiding van een instructeur.

14 jaar en ouder: Zelfstandig boulderen is alleen toegestaan met ruime ervaring met boulderen.

 

Kinderfeestje?

Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes bij Boulderhal de Campus.