Overslaan en naar de inhoud gaan
Banner training

Cursussen & Training

Cursussen:

Start to boulder

Wil je beginnen met boulderen maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Deze cursus is de perfecte stap om te starten met boulderen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je wat boulderen is, hoe je moet vallen en welke technieken je kunt gebruiken. Ook word er aandacht besteed aan blessurepreventie en warming-up, zodat je op een goede manier kunt starten met boulderen. De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur.
 

Inclusief:
-1 maand gratis onbeperkt toegang tot de boulderhal vanaf de startdatum van de cursus (binnen openingstijden van de hal)
-huurschoenen tijdens de cursus.

Kosten:
€70,-

Volgende curussen starten:
Donderdag 8 Juli 17u00
Woendag 28 Juli 18u30

schrijf je in

Boulder techniek cursus

Deze cursus behandeld technieken die je vanaf 5c steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn, deadpointen, coördinatie en het opkrikken van je oplossend vermogen. de cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Inschrijven kan aan de balie of via het onderstaande inschrijf formulier. (voor groepen groter dan 5 personen kunnen wij een extra cursus inplannen)

Instapniveau: 5c
Prijs: €50,- (excl. entree)
Hou de website of social media in de gaten voor wanneer deze weer van start gaan.

Schrijf je in

 

Trainingen:

 

Boulder advanced training - Pauze ivm Corona

 

Wil jij graag moelijkere boulders klimmen, sterker en fitter worden, dan is deze training voor jou, onder begeleiding van Hasan ga je aan de slag met een gemotiveerde groep klimmers. Oefeningen zijn klim specifiek en worden gehouden in de wand en in de trainings-ruimte om zo de beste boulderaar uit jou te halen.

Deze training heeft een zomerstop, en word herstart na de zomervakantie (30 augustus)
prijs: €7,50- excl. entree, voor leden €5,-.
Dinsdag 19:00

Schrijf je in

Boulder Basic Training (Deze training is voor onbepaalde tijd geannuleerd ivm corona)

Boulder Basic is een gezellige klimspecifieke training, wil je op een verantwoorde en leuke manier een sterkere boulderaar worden? Dan is deze training voor jou!
Aan de hand van motiverende oefeningen, leer je nieuwe boulderskills en ontwikkel je een bredere kijk op boulderen. Daarnaast is het dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. Plezier gegarandeerd!

Deze training heeft een zomerstop (Deze training is voor onbepaalde tijd geannuleerd ivm corona)
prijs: €7,50- excl. entree, voor leden €5,-.
Woensdag 20:00 - 21:00

Schrijf je in

Krachttraining

Leer de belangrijkste basisoefeningen voor het bouwen van een sterk lichaam en het voorkomen van blessures. De Deadlift, Squat & Bechpress vormen de basis. Per training zal de focus op een andere vorm van krachttraining liggen. Leer Push-ups en pull-ups perfect uitvoeren. Dit kun je vervolgens weer toepassen in je eigen training. Gegeven door Marije.
prijs: €7,50- excl. entree, voor leden €5,-.
Donderdag 20:00 - 21:00
Schrijf je in voor deze training, bij te weinig aanmelding word de training geannuleerd.

Schrijf je in

Personal training

Zit je vast op één niveau? Dan is personal training iets voor jou. Tijdens een geheel op jouw toegespitste personal training wordt er gewerkt om jou de grens te laten doorbreken.
We starten een personal training met een assessment waarin we jou persoonlijke doelen bespreken, daarna kijkt de trainer naar je sterke en zwakke punten en waar je kan verbeteren. Aan de hand daarvan kan er een volledig gepersonaliseerd training traject worden opgezet. Waarin je onder begeleiding van een van onze zeer ervaren trainers aan de slag gaat om deze doelen te bereiken.

Personal training:
Onze trainers krikken je niveau op met gerichte oefeningen op technisch en fysiek gebied.
Kosten: op aanvraag (maximaal 3 deelnemers)

Schrijf je in