Cursussen

Boulder advanced

Deze cursus behandeld technieken die je vanaf 5c steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn, deadpointen, coordinatie en het opkrikken van je oplossend vermogen. de cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Inschrijven kan aan de balie of door een mailtje naar info@boulderhaldecampus.nl
Instapniveau: 5c
Prijs: €50,-
Eerstvolgende cursus: 15-11-2017 om 19.30

 

Boulder beginners cursus

Deze training focust zich op de basistechnieken van het boulderen. Gebruikelijke onderwerpen zijn balans, dynamiek en voetplaatsing. De Cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur en start iedere tweede donderdag van de maand en is 3 achtereenvolgende donderdagen van 19.30 tot 21.30. Inschrijven kan aan de balie of door een mailtje naar info@boulderhaldecampus.nl
Instapniveau: iedereen kan deelnemen
Prijs: €50,-
Eerstvolgende cursus: 12-10-2017

 

Instuif Training

Wil jij op een leuke manier fit worden? Tijdens deze training ga je met een gezellige gemotiveerde groep trainen. Door zeer klim specifieke oefeningen te doen, voornamelijk in de wand, en een enthousiaste trainer die je begeleid word je vanzelf fit terwijl je wel écht aan het boulderen bent. Perfect als je meer wil dan iedere keer weer tevergeefs je projectje instappen of simpelweg om andere enthousiaste boulderaars te ontmoeten. Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon langs komen en meedoen.
Instapniveau: iedereen kan deelnemen,
Prijs: €5,- per les (excl. entree)
Datum: iedere woensdag om 19.30 tot 21.00.

 

Boulder fitness training

Dit is een doorlopende training die wij iedere vrijdag aanbieden van 19.30 tot 21.00. De training is voornamelijk gefocust op fitness voor boulderen, je wordt door onze ervaren en enthousiaste trainer Hasan klaar gestoomd om nieuwe boulders te lijf te gaan. Onderwerpen als kracht uithouding, maar ook lenigheid en ademhaling komen aan bod.
Inschrijven is niet noodzakelijk, maar heeft wel de voorkeur, dit kan aan de balie of door een mailtje naar info@boulderhaldecampus.nl. Je kunt ook gewoon langskomen en gelijk meedoen.
Prijzen zijn exclusief entree.
Prijs per les: €6,-
Strippenkaart (10x) €60,-

Personal training

Zit je vast op één niveau? Dan is personal training iets voor jou. Tijdens een geheel op jouw toegespitste personal training wordt er gewerkt om jou de grens te laten doorbreken. Onder begeleiding van een van onze zeer ervaren trainers wordt je gegarandeerd echt fit! 
Kosten: €50,- per uur.