Boulderen voor groepen

Boulder Kinderfeestje

Je kinderfeestje vier je bij boulderhal De Campus in Den Haag!
Ben je op zoek naar een origineel, avontuurlijk kinderfeestje dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onder begeleiding van een instructeur verken je het boulderen door middel van actieve spelletjes in en rondom de boulder wanden. Na afloop word je getrakteerd op taart of chips en staat er limonade voor je klaar.
Boulderhal de Campus organiseert kinderfeestjes vanaf 7 jaar. Voor het jongere broertje of zusje is een leuke speelhoek aanwezig. Voor het kinderfeestje zijn soepele kleding en schonen zaalspotschoenen benodigd. 
Voor meer informatie neem contact op met: info@boulderhaldecampus.nl

  • Kinderfeestjes worden aangeboden vanaf 7 jaar. Voor het jongere broertje of zusje hebben wij een leuke speelhoek.
  • Benodigdheden: soepele kleding en schone zaalsportschoenen.
  • Kosten zijn 13 euro per kind, hiervoor mag er één uur lang geboulderd worden onder begeleiding van een instructeur (één uur is meestal het maximum wat kinderen volhouden). Chips en limonade is inbegrepen.
  • Het minimum aantal deelnemers is 6.
  • Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op vaste tijden, woensdag middag, vrijdag middag en zaterdag ochtend.
  • Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken en we verzoeken dringend de afgesproken tijden voor aankomst en vertrek te handhaven.

Boulderen voor groepen:

Groepen kunnen terecht bij Boulderhal de Campus onder begeleiding van een instructeur (met uitzondering van groepen met boulder ervaring). De instructie duurt één uur. Één instructeur kan maximaal 15 personen begeleiden, het boeken van meerdere instructeurs is mogelijk. Voor meer informatie neem contact op met info@boulderhaldecampus.nl

  Volwassenen 18 t/m 24 12 t/m 17  
Tot 10 personen €10,50 €9,50 €8,-  
10 tot 25 personen €9,50 €8,50 €7,20  
25 tot 50 personen €8,90 €8,- €6,80  
50 personen of meer €8,50 €7,60 €6,50  
Verhuurschoenen €3,50 pp      
Instructeur €15,-      

Boulderen voor scholen

Voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, MBO en HBO in den Haag en omstreken bieden wij speciale arrangementen aan. Deze lessen zijn toegespitst op de leeftijd en het niveau van de kinderen en de wensen van de school. Boulderen is origineel en toegankelijk, na een korte uitleg kunnen de scholieren boulderen onder begeleiding van de instructeur en een eigen docent. Deze lessen duren één uur en kunnen alleen plaats vinden buiten openingstijden.  Één instructeur kan maximaal 15 scholieren begeleiden, meerdere instructeurs boeken is geen probleem.

Voor scholen hanteren wij de volgende tarieven:

  alle leeftijden
tot 10 leerlingen €7,30
10 tot 25 leerlingen €6,50
25 tot 50 leerlingen

€5,70

50 leerlingen of meer €5,40
Verhuurschoenen €2,- pp
   

Op regelmatige basis met een schoolklas bij ons boulderen? Neem dan contact op voor een passen voorstel en scherpere tarieven.
Voor meer informatie neem contact op met info@boulderhaldecampus.nl

Zaalverhuur

Wij verhuren een zaal van 110m2 bruikbaar voor verschillende doeleinden zoals presentaties, vergaderingen, workshops, yoga. Voor meer informatie of boekingen neem contact op met info@boulderhaldecampus.nl